Woord en Web (it’s in the name) verzorgt ook inhoudelijke teksten, vertalingen en persartikelen

Een tik- of spelfout is zo gemaakt en met de deadline in zicht worden kleine onvolkomenheden vaak over het hoofd gezien. Misplaatste d’s en t’s, een titel die de lading niet dekt of onlogisch gestructureerde alinea’s. Een frisse blik biedt dan uitkomst. Wij helpen u graag bij het corrigeren en redigeren van uw teksten. Er wordt gekeken naar spel- en stijlfouten en geven vrijblijvend advies over schrijfstijl, opmaak en de niet te vergeten doelgroep benadering, om goed doordachte effectieve teksten op te leveren.

Professionaliseer uw teksten

De kwaliteit van een tekst wordt medebepaald door spelfouten en andere slordigheden. Het laten corrigeren en redigeren van uw teksten is dan ook een must. Lezers die afgeleid worden door talige onvolkomenheden in uw teksten zijn een gemiste kans.
Wij professionaliseren uw teksten. Geen dubbele spaties, verkeerde voorzetsels of onjuiste zinsopbouw meer. Teksten die de lezers niet meer, ongewild, afleiden van waar het u werkelijk om gaat: de inhoud. U kunt vrijblijvend uw tekst opsturen voor een eerste scan en enkele tips.

Wij besparen u tijd!

Met het laten corrigeren en redigeren van uw teksten bespaart u tijd en verwent u uw lezers met professionele teksten. U hoeft niet meer zelf uw teksten uit te spellen, we nemen dit specialistische karwei graag uit handen. Of het nu om webteksten, jaarverslagen of brochures gaat.

» Correctie van spel-, typefouten en overige slordigheden;
» Algehele inhoudelijke controle;
» Optimaliseren van zinsopbouw, alineaverdeling en titels.

Wij werken hiervoor nauw samen met het bedrijf Tekstservice.
Neem direct vrijblijvend contact op voor meer informatie of een offerte. Dat kan telefonisch via 0499 720 741 of via ons contactformulier.